Duinoord: het leukste all inclusive pretpark

Al meer dan 10 jaar geleden is de eerste stap gezet om van Duinoord een all inclusive pretpark te maken. Wat ooit begon als een speeltuin met een terras, is uitgegroeid tot het geweldige park dat Duinoord nu is. Dit is te danken aan de all inclusive formule. De entreekaarten, waar je aan het begin van de dag mee naar binnen gaat, gelden voor toegang tot zowel het park als het buffet. Iedereen mag dus gebruik maken van alle activiteiten op het park én van het eten en drinken van de Mazzelstraat. Bij het buffet is er sprake van zelfbediening, waardoor je altijd iets kan pakken wanneer je er zin in hebt.

All inclusive
fun, avontuur,
eten en drinken

Onbeperkt:
friet softijs
snacks frisdrank
koffie pizza
soep brownie
pannenkoeken
brood beleg
salades muffin
pasta vers fruit
yoghurt koekjes
en nog vééél
meer!

All inclusive
All inclusive
All inclusive
All inclusive
All inclusive
All inclusive
All inclusive
All inclusive
All inclusive
All inclusive
All inclusive
All inclusive

All inclusive genieten van onbeperkt eten en drinken

Wij willen ervoor zorgen dat jouw dagje weg helemaal perfect verloopt. Wij zorgen voor de activiteiten en het eten en drinken, zorgen jullie er dan voor dat je alles hebt geprobeerd? Een dag naar Duinoord betekent een dag vol plezier, gelach en vertier. Dankzij onze klantvriendelijkheid, voelt iedereen zich welkom. Kom jij voor een familiedag, schoolreisje, vriendenuitje, teambuilding of gewoon voor de gezelligheid? Dan kom jij naar de juiste plek. Samen kunnen jullie langs alle activiteiten, dus welke wordt jullie favoriet?

Aan het eten en drinken hoef je niet meer te denken, want je kunt bij ons pakken waar je zin in hebt en wanneer je dit wilt. Omdat de Mazzelstraat de hele dag geopend is, kun je ook met de hele groep samen eten op een tijd die voor jullie handig is! Ideaal toch?

All inclusive is onbeperkt plezier

Bij Duinoord werken we uitsluitend met de all inclusive formule. Je betaalt hierbij één vaste entreeprijs per persoon, entreekaarten kun je bestellen via de website of bij de receptie op de dag van bezoek. Onder deze entreeprijs vallen alle activiteiten die het park te bieden heeft, je hoeft alleen maar in de wachtrij aan te sluiten. Ook valt het gehele klimbos hieronder. Wist je dat ons klimbos maar liefst 10 verschillende routes heeft, die oplopen in moeilijkheidsgraad en hoogte?

Binnen kun je het buffet in de Mazzelstraat vinden. Kun jij kiezen uit al onze verschillende kraampjes? Hier mag je helemaal zelf pakken waar je zin in hebt. Heb jij vragen over het eten uit de Mazzelstraat? Stel ze gerust aan een medewerker. Als je dorst hebt gekregen van al dat spelen, kun je een verfrissend drankje halen bij de Drankenbar. Je kunt kiezen uit ranja, slushpuppy, fruitsap, milkshake en nog veel meer! Wat ga jij pakken?

Tijd om te reserveren

Als je eenmaal binnen bent, kan de pret beginnen! Alle activiteiten, het klimbos en het eten en drinken (uitgezonderd alcoholische dranken) kun jij gaan uitproberen. Het is alleen mogelijk om van dit all inclusive arrangement gebruik te maken. Reserveer hier alvast jouw plekje!

Een hele dag all-in om nóóóóóóit te vergeten!

Komen jullie gezellig met een grote groep naar Duinoord? Kijk dan hier naar de groepsarrangementen die Duinoord te bieden heeft

Groepsarrangementen

Ontdek de mogelijkheden voor jouw perfecte kinderfeestje hier!

Kinderfeestje

Neem jij jouw school mee naar Duinoord? Kijk dan hier voor meer informatie

Schoolreisje
Footer-Img