De vetste schoolreis in pretpark Duinoord!

Als jij nog het perfecte schoolreisje zoekt, dan heb je hem gevonden! Duinoord ligt in de provincie Noord-Brabant, in de buurt van de hoofdstad ’s-Hertogenbosch en het is het leukste all inclusive schoolreisje van Noord-Brabant! Bij een schoolreis naar speeltuin Duinoord is alles behalve het vervoer geregeld. Wij zorgen voor de leuke en spannende activiteiten, het heerlijke eten en drinken uit de Mazzelstraat en de gezellige dansjes met Mazzel! Bij Duinoord zijn er alleen schoolreisjes mogelijk voor het basisonderwijs. 

Let op! Schoolreisjes zijn alleen mogelijk op dinsdagen en donderdagen van mei t/m september.

Uitgezonderd hierop:

    • 9, 11, 16, 18, 23, 25 en 30 juli
    • 6,8,13,15,20 en 22 augustus
    • De feestdagen (die op gele dagen vallen, zie hiervoor onze kalender)

De leukste all inclusive speeltuin in Noord-Brabant

Bij Duinoord maken jullie uitsluitend gebruik van ons all inclusive concept, waarbij alle activiteiten, het klimbos en de Mazzelstraat zijn inbegrepen. Hierdoor zal iedereen een leuke dag beleven, ook de begeleiders! Wie kan er in jullie klas het hoogste springen op de springkussens of trampolines? En wie gaat er winnen tijdens een potje lasergamen? Wist je dat je een medaille kunt winnen bij het race-klimbos? Op het schoolreisje bij pretpark Duinoord kun je dit, en nog veel meer, samen uitproberen. Nemen jullie de gezelligheid mee, dan zorgen wij samen voor een perfecte schoolreis.  

Om een reservering te kunnen maken, dient de invullijst scholen ingevuld te worden en meegestuurd met de reservering. 

Wist je dat alle kinderen een leuke goodybag mee naar huis krijgen?

Belangrijk informatie voor het klimbos: kinderen kunnen vanaf 7 jaar en een lengte van 1.30 meter bij ons klimmen. Voordat de kinderen kunnen klimmen, dienen er een aantal formulieren ingevuld te worden, zie hieronder.

  • De klimbos invullijst bevat alle namen van de kinderen die gaan klimmen.
  • De klimbos verklaring moet worden ondertekend door een volwassene die verantwoordelijk is voor de groep die gaat klimmen. Dit formulier niet je vast aan de invullijst. Dit kun je dus per groep invullen. Degene die verantwoordelijk is, moet de hele dag op het park aanwezig zijn en mee gaan naar het klimbos (mét de formulieren) om de kinderen in te schrijven.

Veiligheid voorop op ons speelpark

Veiligheid is op ons pretpark enorm van belang, ook tijdens schoolreisjes. Aangezien wij een groot park zijn, met veel verschillende activiteiten en gebieden hebben wij hier uitstekend voor gezorgd.  

Allereerst zijn er, verspreid over het hele park, medewerkers van Duinoord aanwezig. Ze houden onder andere de activiteiten in de gaten, maken het eten klaar en zorgen ervoor dat alles goed verloopt.  Je kunt altijd je vragen stellen aan één van de medewerkers binnen of buiten! In het klimbos staan ervaren instructeurs die de kinderen en begeleiders de nodige instructie en ondersteuning geven, zodat ze lekker kunnen gaan klimmen.  

Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze verwachtingen duidelijk zijn. Als je een schoolreisje bij Duinoord wilt houden, verwachten wij namelijk dat er vanuit de school een begeleider te vinden is bij het klimbos, op het terras en bij de eetstraat als daar kinderen van de school aanwezig zijn. Zo kunnen wij de begeleiders aanspreken waar nodig.  

Ook is onze plattegrond bij de ingang van het park te vinden, waar je een papieren versie kunt meenemen. Hierdoor kun je snel vinden waar je naartoe wilt gaan, en ook nieuwe activiteiten ontdekken! Bij de ingang van het park is ook de EHBO-post bij de Mazzelhut te vinden. Hier kan iedereen terecht die ergens hulp mee nodig heeft.  

Het ideale schoolreisje staat al helemaal klaar voor jullie! Jullie hoeven alleen nog een datum te kiezen en te reserveren.  

 

Tip van Duinoord:

Als je nog op zoek bent naar een fijne vervoerder voor jouw schoolreis, raden wij Brabant Express aan! Hier hebben wij een zeer goede ervaring en samenwerking mee.

Footer-Img