De leukste buitenspeeltuin van Helvoirt!

In Helvoirt ligt de allerleukste buitenspeeltuin van Nederland. Duinoord is namelijk een outdoor speelpark waar er voor iedereen wat spannends te vinden is! Met meer dan 15 verschillende activiteiten is de keuze enorm. En het beste van onze speeltuin? Die bevindt zich heerlijk in de buitenlucht! Bij Duinoord kun je midden in de natuur spelen, springen en klimmen wat natuurlijk fantastisch is. Geniet van spelen met water en zand bij onze waterpompen, waar je misschien zelfs wat ‘goud van Mazzel’ vindt! Voor, tijdens en na het spelen kun je lekker een hapje eten of wat te drinken pakken bij de Mazzelstraat, want dit hoort natuurlijk ook bij het all inclusive concept. De outdoor speeltuin ligt direct naast het terras, zodat je gemakkelijk even kunt zitten om even uit te rusten met wat lekkers uit de Mazzelstraat. Duinoord is dus het perfecte all inclusive dagje weg in Nederland!

 

Outdoor spelen in de speeltuin

De speeltuin van Duinoord is dus lekker buiten. Dat houdt in dat je echt in de natuur kunt spelen. Ook hebben wij meerdere houten speeltoestellen, zodat je nog dichter bij de natuur bent. Wij hebben bijvoorbeeld een hele vette Splashtoren, wat een klimtoestel is met watergeweren erop vastgezet. Heerlijk als het wat warmer weer is! Of de survival stormbaan, waarbij je met twee personen tegelijk het parcours aflegt. Wie is de snelste bij jullie groep? Dicht bij de stormbaan, ook in het Avonturenbos, ligt ons lasergame gebied. Dit is midden in het bos, waarbij je de groene omgeving als obstakels en beschutting gebruikt. In de buitenspeeltuin van Duinoord vind je ook meerdere waterpompen die met hout zijn verwerkt, waar de kinderen plezierig met water en zand kunnen spelen. En niet te vergeten, het klimbos natuurlijk! Bij het klimbos van Duinoord Helvoirt, staan de hindernissen tussen de bomen van het bos en klim je dus langs de bomen en planten.  

All inclusive dagje weg

Bij Duinoord betekent een all inclusive dagje weg ook echt all inclusive. Dit houdt in dat jij overal op het speelpark kunt spelen en overal gebruik van kunt maken. Denk hierbij goed aan de leeftijdseisen bij bepaalde activiteiten. Hierdoor heeft iedereen een leuke dag gehad als ze bij Duinoord zijn geweest! Kom jij met jouw familie of met jouw vrienden? Of ben jij hier met een basisschoolreisje of teamuitje? Onze deuren staan voor jullie open. Wij zitten natuurlijk niet voor niets in Noord-Brabant. De Brabantse gezelligheid vind je ook bij ons terug! 

Even uitrusten na al dat spelen

Bij Duinoord kun je dus lekker heel de dag spelen in de buiten speeltuin. Maar het is ook fijn om even te gaan zitten en uit te rusten, alleen of met zijn allen. Hier hebben wij natuurlijk ook aan gedacht. Ten eerste zijn er binnen in de Mazzelstraat een aantal zitplekken. Ten tweede heeft Duinoord een prachtig buiten terras naast de speeltuin, waar je gezellig samen kunt zitten. Hier staan ook grote parasols, schaduwdoeken en er is een overkapt gedeelte, allemaal bestendig tegen regen en hete zonnestralen. Ten derde hebben wij verspreid over het speelpark zelf nog verschillende zitplekken. Er staan picknickbanken onder een groot schaduwdoek, een tribune bij de sportveldjes en over het hele park meer dan genoeg picknickbanken. De Mazzelstraat is de hele dag geopend en je kunt hier pakken waar je zelf zin in hebt. Wat te eten, wat te drinken, het is allemaal te vinden in de Mazzelstraat.  

Kom ook heerlijk spelen in onze all inclusive buitenspeeltuin, klimmen in het klimbos en een hapje eten in de Mazzelstraat! Reserveer alvast jouw entreekaarten voor het perfecte dagje weg.

Footer-Img