Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen.
Indien je vraag hier niet tussen staat of hiermee niet beantwoord is, neem dan contact met ons op.

Je kan je entree- & parkeerkaarten alvast bestellen/reserveren. Hierdoor ben je verzekerd van komst op het park.

Dit is niet mogelijk, je kunt enkel gebruik maken van het all-in concept.

Reserveren voor een activiteit is niet mogelijk, er wordt gebruik gemaakt van een wachtrij. Wachttijden zijn per dag verschillend.

Alleen de zalen (binnen) en de banken (buiten) zijn te reserveren. Dit is enkel mogelijk op paarse en groene dagen. Tijdens het bestellen van de entreekaarten komt deze mogelijkheid aan bod.

Daarnaast is het op paarse en groene dagen mogelijk om een feesttafel te reserveren. (Dit kan één stap later in het bestelproces)

Er moet verplicht iemand van 18+ aanwezig zijn op het park, die zich verantwoordelijk stelt. Diegene betaalt ook gewoon het reguliere tarief.

Wij bieden voor al onze gasten de hoogste korting en dus de laagste prijs, ongeacht het aantal gasten in een groep.

Huisdieren zijn niet toegestaan op ons park.

Bij het klimbos moet je beschikken over stevige, dichte schoenen en indien nodig een sporthoofddoek.

Je kunt met de online entreekaart naar de ingang gaan en uitleggen wat er aan de hand is. Dit verrekenen we op de dag zelf waardoor je geld terug krijgt. Let op: dit geldt niet voor de gehele reservering.

De bank heeft goedkeuring nodig tot afschrijven, dit duurt in enkele gevallen een aantal minuten. Zodra dit proces is voltooid worden de entreekaarten toegezonden. Indien de entreekaarten uitblijven dient u contact op te nemen, dit kan via de mail: info@duinoord.nl

Kinderen mogen in verband met veiligheid dan niet klimmen, zij moeten vanuit de keuringsinstantie en verzekeraar aan beide eisen (minimaal 7 jaar en 1,30 meter) voldoen.

Ja, bij de receptie kun je een stempel krijgen. Met deze stempel heb je wederom toegang tot het park op de betreffende dag.

Ja zie hiervoor het overzicht bij de allergeneninformatie.

Op de Paarse dagen (woensdag- en vrijdagmiddag) is het over het algemeen rustig.

Ja, per leeftijd hebben we een maximale route waar je mag beginnen, zie hiervoor het klimbos.

Tenzij je tegen betaling een klim-pas aanschaft. Wanneer je in het huidige jaar van aankoop nog een keer naar Duinoord komt hoef je dan niet meer vooraan te beginnen. De klim-pas geeft aan dat je vaker hebt geklommen en de instructiefilm hebt bekeken.

Uiteraard dien je wel aan te sluiten bij de ingang van het klimbos, en geeft het géén recht op voorrang.

De geldigheid staat aangegeven op de entreekaart/klim-pas. Een entreekaart is alleen geldig op de datum waarvoor hij is gereserveerd.

Cadeaubonnen zijn onbeperkt geldig, tenzij er een datum op vermeld staat.

Ja, bij het klimbos kun je een €2,00 euromunt in het kluisje doen waardoor de sleutel vrij komt. Na het terug brengen van de sleutel ontvang je de €2,00 euromunt retour.

Wij verkopen geen abonnementen.

Ja via onze partners, vanderwougroep en brabantexpres.

Helaas is het niet mogelijk om kosteloos de reservering te annuleren.

Bij het reserveren is er de optie om de entreekaarten op de dag zelf te betalen. Als het nog onzeker is of jullie komen, kun je het beste voor deze optie kiezen.

De parkeerkaarten en eventueel zalen, lounge- en barbanken moeten gelijk bij het reserveren via de website betaald worden. Voor dit bedrag kunnen wij geen terugbetaling aanbieden, ongeacht de reden van annulering.

Helaas is het niet mogelijk om de reservering te verplaatsen naar een andere datum, dan de door jullie gereserveerde datum.

Je kunt met de online entreekaart naar de ingang gaan en aangeven dat er personen later komen. Op deze kaart staat een QR-code waarmee jullie naar binnen kunnen. Deze personen kunnen dezelfde QR-code gebruiken om het park te betreden, stuur deze daarom ook door naar de personen die later komen.

Bij hoge temperaturen hebben we extra verkoeling, zie onder meer activiteiten warm weer.

Echter bij temperaturen van 35 graden of meer, sluiten wij het park. Je ontvangt hiervoor een mail. We kunnen de tickets dan verplaatsen naar een andere datum, dit wordt door Duinoord zelf bepaald.

Wij hebben meerdere mindervalide parkeerplaatsen. Als je hier gebruik van wil maken dien je een parkeerticket te kopen en op de dag zelf bij de verkeersregelaar aan te geven dat je hier wilt parkeren. Zij wijzen je dan de weg.

Footer-Img