Jouw kinderfeestje bij de leukste speeltuin

Kom jij ook jouw kinderfeestje in een speelpark vieren? Dat is pas echt stoer. Heel de dag met jouw vrienden en vriendinnen lekker spelen in de buitenspeeltuin van Duinoord. Bij Duinoord Helvoirt hebben wij heel veel activiteiten, zodat jullie van alles kunnen gaan doen! Gaan jullie eerst naar de buitenspeeltuin, waar je kunt voetballen, lasergamen en nog veel meer? Of gaan jullie meteen klimmen in het klimbos? Jullie mogen helemaal zelf kiezen. Honger en dorst gekregen van al dat spelen? Geen probleem, jullie mogen zelf wat lekkers halen bij de Mazzelstraat.

Als je bij speeltuin Duinoord jouw kinderfeestje viert met minimaal 5 vriendjes (dus 6 betalende kinderen), mag jij een leuk cadeautje uitzoeken!  Voor een kinderfeestje gelden de standaard tarieven. Komen jullie bijvoorbeeld op een groene dag? Dan geldt voor jullie het tarief voor de groene dagen. Hetzelfde geldt voor de paarse dagen. Op de gele dagen zijn er alleen schoolreisjes op Duinoord, en zijn kinderfeestjes niet mogelijk. 

Handig: een feesttafel naast de speeltuin!

Heel de dag jullie eigen gereserveerde plekje naast de buitenspeeltuin? Dat kan! Voor jouw kinderfeestje is het mogelijk om een versierde picknick feesttafel te reserveren. De locatie van de feesttafel is afhankelijk van het weer. Hij staat buiten op het terras bij mooi en droog weer, of binnen bij slechter of regenachtig weer. Hier hangen slingers aan en een naambordje met de naam van de jarige job.  Rondom de feesttafel kunnen 6 tot 8 personen zitten en de kosten zijn 10,00.

Leuke extra's!

Een feestje is niet compleet zonder cadeautjes toch? Gelukkig hebben wij bij Duinoord verrassingsdoosjes te koop. Hier zit iets leuks in voor de kinderen. Er zijn drie verschillende opties: een standaard doosje, een extra cadeau erbij of een extra zakje snoep erbij. Als je deze bestelt, kun je hem aan het einde van de dag afhalen bij de Mazzelhut. Een leuke herinnering aan het perfecte dagje uit! Ook kun je onze feesttaart bestellen, voor 7,50. Van deze lekkere taart kunnen 6 personen smullen, en hij is af te halen in de Mazzelstraat. 

Dus wanneer kom jij jouw kinderfeestje vieren bij Duinoord? Stuur maar gauw de uitnodigingen naar jouw vriendjes en reserveer jullie dagje uit naar speeltuin Duinoord! Voor een kinderfeestje gelden de standaard tarieven. Komen jullie bijvoorbeeld op een paarse dag? Dan geldt voor jullie het tarief voor de paarse dagen. Hetzelfde geldt voor de groene dagen. Op de gele dagen zijn er alleen schoolreisjes op Duinoord, en zijn kinderfeestjes niet mogelijk. 

Footer-Img