Werken bij Duinoord

Bij Duinoord zorgen wij ervoor dat onze gasten de leukste dag weg hebben. Dankzij de mooie natuurlijke omgeving, de leuke activiteiten, het lekkere eten en het spannende klimbos is Duinoord het perfecte dagje weg. Zonder onze vriendelijke collega’s, zou dit niet mogelijk zijn! Wil jij ons helpen om ervoor te zorgen dat onze gasten het beste dagje weg beleven? Dit kun je van ons verwachten:

  • Team waar de Brabantse gezelligheid onmisbaar is
  • Meer dan 15 verschillende functies, dus voor iedereen een plek die bij hem of haar past
  • Ervaring is niet vereist, wij leren het jou graag
  • Samen zorgen voor het allerleukste dagje weg
  • Werken in het weekend, doordeweeks en tijdens de schoolvakanties

Zien we jou binnenkort? Kijk hieronder naar welke teams er zijn op Duinoord.

Een hele dag all-in om nóóóóóóit te vergeten!

Keuken

Er zijn meerdere soorten keukens bij Duinoord, zoals de friettent, het dessert en de pizzeria. Hier bak jij zelf het eten voor de gasten. Dankzij de buffetstijl kunnen gasten zelf het eten pakken.

Afruimer

Als afruimer ben jij verantwoordelijk voor het netjes houden van het park. Hieronder vallen onder andere: het afruimen van de tafels, het legen van de prullenbakken en het schoonhouden van de vloer.

Activiteitenbegeleider

Op het hele park staan verschillende activiteiten. Het is belangrijk dat hier toezicht wordt gehouden, zodat de gasten gerust kunnen spelen. Hier zorg jij voor!

Interieurverzorgster

Het is natuurlijk ontzettend belangrijk dat het park mooi schoon blijft, daarom is er regelmatig een grote schoonmaak in de ochtenden. Denk hierbij aan het schoonmaken van de klimkooi, de toiletten of de vloer.

Klimbos medewerker

Het klimbos is één van de leukste activiteiten bij Duinoord. Hiervoor zoeken wij collega's die de klimtuigjes aantrekken of de gasten inschrijven in het bos.

Entertainment

Mazzel is de grote mascotte van Duinoord. Kom jij gezellig meedansen met Mazzel en de kinderen op het park? Mazzel komt meerdere keren per dag dansen, en er is vaak ook een minidisco waarin jij zult meedansen!

Sollicitatie formulier

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.

Over jou

Je naam(Vereist)
Geboortedatum(Vereist)
Je adres(Vereist)
Je e-mailadres(Vereist)

Werken bij Duinoord

Per wanneer ben je beschikbaar?(Vereist)

Werkervaring

Heb je al werkervaring?(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Max. bestandsgrootte: 2 MB.

Praktische informatie

Welke dag(en) wil je werken?(Vereist)

Wij zien graag jouw sollicitatie tegemoet!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Footer-Img