Openings- tijden & tarieven

Dankzij het all inclusive concept van Duinoord weet je vooraf precies wat je kwijt bent voor een heerlijk dagje uit, inclusief hapjes, drankjes, alle activiteiten en het klimbos! De entree- & parkeerkaarten zijn alleen op de gereserveerde dag geldig.

De entreeprijs is afhankelijk van de bezoekdatum en verschilt per datum

Als je bij de kalender op de gewenste datum klikt, verschijnt een overzicht met de openingstijden en tarieven. Het is alleen mogelijk om voor het tarief van de geselecteerde dag naar binnen te gaan. Komen jullie bijvoorbeeld op een paarse dag? Dan geldt voor het hele gezelschap het tarief voor de paarse dagen. Dit is ook van toepassing op de groene en gele dagen. Het is dus niet mogelijk om het tarief van een paarse dag te betalen op een groene dag. Een plek op het park reserveren vanaf 15:30 is niet mogelijk, dit kan alleen op de dag zelf aan de kassa.

Vervolgens kun je heel makkelijk online entree- & parkeerkaarten bestellen/reserveren, zodat jij verzekerd bent van komst op het park. De entree- & parkeerkaarten zijn dus alleen op de gereserveerde dag geldig. Koop je ze liever op de dag zelf aan de poort? Let hierbij op, want vol = vol! Ons seizoen begint weer op 23 maart, vanaf dan zijn jullie van harte welkom. Zien we jullie snel?

Footer-Img