De groeps arrangementen bij Duinoord

Duinoord zorgt ervoor dat iedereen een leuke dag heeft! Dankzij ons all inclusive concept is dit ook mogelijk. Je kunt hierdoor de hele dag genieten van alle activiteiten en het klimbos, en ook de hele Mazzelstraat. Wil jij na het lasergamen een ijsje en jouw vriendin een bakje soep? Dat kan bij Duinoord, want je mag zelf kiezen wat je pakt. Hierdoor is het juist heel leuk om met grote groepen naar Duinoord te komen. Daag jij jouw voetbalteam uit op de jump-arena? Of gaan jullie met het hele gezin een baan klimmen in het klimbos

Het is ook mogelijk om een vaste plek te reserveren op het park. Kijk onderaan deze pagina voor de specifieke groepsarrangementen bij Duinoord. Als je bij de kalender op de gewenste datum klikt, verschijnt een overzicht met de openingstijden en tarieven. Het is alleen mogelijk om voor het tarief van de geselecteerde dag naar binnen te gaan, en voor de hele groep geldt het reguliere tarief. 

Iedereen heeft een leuke dag!

Als jullie met het hele gezelschap naar Duinoord komen, is het zeker dat jullie allemaal een leuke dag hebben! Omdat we bij Duinoord zoveel verschillende activiteiten hebben, kun je ook alles uitproberen. Zo vind je vanzelf wat jij leuk vindt om te doen. Je kunt bij veel activiteiten samenwerken en het tegen elkaar opnemen, dat is super spannend als je met een grote groep bij ons bent! Gaan de kinderen een rondje in de jeeps rijden? Of spelen jullie een spannend potje voetbal of volleybal bij de sportveldjes? Ook in ons avonturenbos kun je echt samen spelen. Jullie kunnen samen in een team bij het lasergamen bijvoorbeeld, of juist tegen elkaar! Wie daag jij uit?  

Samen zitten op het park

Een groot voordeel van onze groepsarrangementen is dat jij voor jouw groep een plek op het park kan reserveren. Dit is een handig herkenningspunt zodat de groep elkaar kan blijven vinden. Denk bijvoorbeeld aan een lounge- of barbank. Hier liggen de kussens al voor jullie klaar! Ook zijn er speciale feesttafels die je kunt reserveren, waarbij een lekker taartje klaar staat voor het gezelschap! Welk groepsarrangement past het beste bij jouw groep? Kijk onderaan de pagina, hier vind je meer informatie over de specifieke groepsarrangementen. 

Een hele dag all-in om nóóóóóóit te vergeten!

Heel de dag zeker zijn van jouw eigen plekje bij Duinoord? Dan kun je een bank reserveren.

Banken

Het leukste en gezelligste kinderfeestje vier je natuurlijk bij speeltuin Duinoord!

Kinderfeestje

Een vaste plek binnen, in de buurt van de Mazzelstraat? Dan kun je één van onze zalen reserveren.

Eigen zaal

De vetste schoolreis in pretpark Duinoord, waar je de hele dag kunt genieten van het all inclusive concept!

Schoolreisje
Footer-Img