Tickets & Parkeren

Hier kun je de tickets, parkeerkaarten en eventuele extra’s reserveren. Voor meer informatie over het reserveren en de verschillende soorten tickets, kun je verder naar beneden scrollen.

Welke tickets heeft Duinoord?

Als jij je entreetickets en parkeerkaarten hebt gereserveerd en betaald, dan heb jij toegang tot ons park. De tickets zijn alleen geldig op de datum waarvoor jij ze hebt besteld, en kunnen niet voor een andere datum worden gebruikt. Met deze tickets mag jij gebruik maken van de gehele Mazzelstraat, dus onder andere bijvoorbeeld de Pizzeria en de Drankenbar. Daarnaast mag jij vrij zitten op ons terras en je mag gebruik maken van alle activiteiten.

Bij Duinoord kun je ook comfortabele banken reserveren. Ook is het mogelijk om ruime zalen te reserveren voor grote groepen. Hierdoor ben jij verzekerd van een fijne plek, waar je met jouw hele groep bij elkaar kunt zitten. Heel handig, want zo kun je ook makkelijk de tassen en jassen bij elkaar houden. Maar ook omdat iedereen dan weet waar de groep verzameld en waar ze naar toe kunnen als ze iemand kwijt zijn. De banken zijn buiten op het terras onder een schaduwdoek te vinden, en de zalen zijn via de Mazzelstraat binnen te vinden.

Vooraf tickets reserveren geeft rust

Wist je dat je bij Duinoord ook de entreetickets kunt reserveren, en ze op de dag zelf op het park kunt betalen? Zo ben jij sowieso verzekerd van een plek. Bij Duinoord kun je de tickets op de dag zelf tot een uur voor opening reserveren op de website. We hebben bij Duinoord verschillende tarieven en openingstijden op verschillende dagen, kijk hieronder voor de uitleg. Welke kleur bij welke datum hoort, zie je op de kalender. Op de geselecteerde datum zijn alleen de tarieven en openingstijden van die kleur van toepassing.

Voor een groene dag is het verplicht om te betalen voor het parkeren. De tarieven zijn hierboven vermeld. De parkeerkaarten dienen van tevoren al online besteld en betaald te worden, waardoor je meteen het park op kunt. Deze tickets worden namelijk door ons gescand, waarna je toegang hebt tot het parkeerterrein. Als je zonder reservering naar het park komt, kun je bij de poort/slagboom een parkeerticket kopen, zolang de parkeerplaats nog niet vol is. Op een paarse dag reserveer je wel een parkeerkaart, maar is het parkeren gratis. Zo kunnen wij goed bepalen hoeveel plek er nog is op de parkeerplaats.

Een hele dag all-in om nóóóóóóit te vergeten!

Kom jij gezellig met een grote groep? Kijk dan hier naar de groepsarrangementen die Duinoord te bieden heeft.

Gezellig met een groep

Het leukste en gezelligste kinderfeestje vier je natuurlijk bij speeltuin Duinoord!

Ontdek jouw kinderfeestje

De vetste schoolreis in pretpark Duinoord, waar je de hele dag kunt genieten van het all-inclusive concept!

Ontdek jouw schoolreisje

Het leukste dagje weg bij all inclusive speeltuin Duinoord! Zie hier hoe het werkt.

All inclusive
Footer-Img